🌞 ÅPNINGSTIDER 🌞
Fredag & Lørdag - 12.00 - 22.00 (matservering til kl.20.00)
Søndag - 12.00 - 20.00 (matservering til kl.18.00)

Losen Restaurant & Bar kåret for “Årets Skjenkested 2023”

Årets Skjenkested 2023 Losen Restaurant & Bar Skjærhalden Hvaler

Vi er utrolig stolte og glade for å kunne fortelle dere at Losen Restaurant og Bar har blitt tildelt prisen “Årets Skjenkested” av Fredrikstad Bryggeriets Venner for 2023! Dette er en stor ære for oss, samt en anerkjennelse av det harde arbeidet og lidenskapen som hele vårt team legger ned for å skape minneverdige opplevelser for våre gjester.

Kvalitet og service har alltid vært kjernen i alt vi gjør, og å motta denne prisen er en bekreftelse på at vi er på rett vei. Vi ønsker å takke hver eneste gjest som har støttet oss, hver ansatt som har bidratt til vår suksess og hver samarbeidspartner som har trodd på oss og vårt konsept.

Men selv om vi feirer denne utmerkelsen, vet vi at vår reise ikke er over. Vi ser fremover mot nye muligheter og utfordringer, og vi er fast bestemt på å fortsette å forbedre oss for å kunne gi våre gjester enda bedre opplevelser. Vår visjon er å fortsette å være et ledende skjenkested i Fredrikstad og Hvaler området, og vi tar sikte på å vinne flere priser og anerkjennelser i fremtiden.

Tusen takk igjen til alle som har vært en del av vår reise så langt, og vi ser frem til å fortsette å skape uforglemmelige opplevelser sammen i fremtiden!

Share :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyeste

Kontakt oss

Losen restaurant & Bar – skjærhalden, hvaler